Hello, guest. We have noticed that you are not registered at this bug tracker. Your experience will be greatly enhanced if you log in. To do so, you first must register by clicking on the Register tab at the top. If you are already registered, you can login at the Login tab.
Syndicate Syndicate Listing Display Search Login/Register
Bug Id ?
Reporter ?
EchoLynx
Product/Version ?
HardInfo / 0.5.1
Status ?
Closed
Severity ?
Moderate
Duplicate Of ?
- none -
Summary ?
Failed Network Update - Receive Benchmarks
Report Time ?
November 28, 2009 02:30:40 AM
Assignment ?
Leandro Pereira
Resolution ?
Fixed
Priority ?
Normal
Dependencies ?
- none -


Votes
For: 0 (0%)
Against: 0 (0%)
Total: 0

November 28, 2009 02:30:40 AM EchoLynx
I am currently running Linux Mint 8 "Helena" and HardInfo 0.5.1 downloaded tonight from the HardInfo website.

Unfortunately, though the benchmarks seem to work just fine, the Network Update fails at "Receive benchmark results". This implies, of course, that the upload worked fine, which leaves me rather puzzled as to why it failed.

Seems to be a great program, though.

November 28, 2009 02:45:12 AM EchoLynx
I took a look at my syslog, and discovered the following appears each time I try and download the benchmarks.

Nov 27 22:42:17 Ian-LM8 wpa_supplicant[1195]: CTRL-EVENT-SCAN-RESULTS

Don't know if that helps...

November 28, 2009 12:03:57 PM Leandro Pereira
I'll investigate this and keep you posted.

(I don't believe that wpa-supplicant might be the problem here; does the message also show when HardInfo isn't running?)

December 24, 2009 03:21:14 PM EchoLynx
Sorry for the late reply.

The message message doesn't show when HardInfo isn't running. Go figure.

-Ian

December 24, 2009 03:23:02 PM Leandro Pereira
I was able to reproduce this on a VM; will try to fix it ASAP.

December 24, 2009 03:29:41 PM EchoLynx
Okay, sounds good. Happy Holidays!

January 2, 2010 10:06:43 PM Leandro Pereira
Sometimes, by trying to receive the benchmark results again at a later time, it works. My guess is that this isn't a problem in HardInfo, but somewhere in the remote server: the current code isn't scaling well and is giving timeouts, I'll need to rewrite certain things over there. It should be fixed by tomorrow.

January 3, 2010 03:16:16 AM Leandro Pereira
Receiving the benchmark results should not give any timeout anymore; it is much, much faster now. Please try again and see if it still shows the problem for you, as it seems to be fixed here.

April 6, 2011 01:36:48 PM Leandro Pereira
I'm closing this bug as there was no response and caching improved the performance considerably.